Spielatten

Laag-34

De Combiframe spielat

De Combiframe spielat bestaat niet uit één deel vuren maar is een uitgekiende samenstelling van meerdere verlijmde delen hout. Deze techniek heet vingerlassen.

De standaard spielatten zijn hangklaar en voorzien van een ingebouwde voorzien van een ophangmogelijkheid: de Built-in-hanger. Een rond gat aan de achterzijde van de spielat geeft de mogelijkheid een hard kunststof hanger in te brengen.

Nieuw: Inmiddels hebben wij een nieuwe en voordelige spielat in ons assortiment: de NC-3 oftewel de New Classics 45 (18 x 45 mm.) Deze spielat zal voorradig zijn in een maatbereik van 20 cm tot 150 cm. (oplopend met stappen van 5 cm). Deze lat past op de classic-45 en standard-45 spielatten van o.a. Siemerink, 2Finish, Arca en Hoopman. Ook de 20 x 65 mm spielat (past op de classic-65) is nu verkrijgbaar!

Met deze laatste toevoeging zijn wij inmiddels één van de voordeligste adressen in Nederland. En, ook voor onze kruislatten betaalt u de laagste prijs!

Het nieuwe NC-3 spielatprofiel verenigt een aantal bijzonder prettige eigenschappen:
1) een zeer interessante prijs: tot wel 43% voordeliger dan de
NC-12 spielat (20 x 55 mm)
2) compatibiliteit met een aantal bestaande spielatten van andere
aanbieders in de markt
3) ook deze spielat hebben wij voorzien van het ingebouwde
B-I-H ophangsysteem

De Combiframe standaard spielatten zijn verkrijgbaar in een maatvoering oplopend met telkens 5 cm.

De uiteinden zijn voorzien ven een mes- en groefverbinding. Deze uiteinden schuift/ klopt u simpelweg in elkaar. Speciaal bijgeleverde spietjes (wiggen) maken het mogelijk na het vastnieten van het canvas het geheel verder op spanning te brengen. Wij hebben 4 uitvoeringen voorradig: 20 x 55 mm (NC-12), 18 x 45 mm (NC-3), 20 x 65 mm (NC-4) en 40 x 45 mm (NC-14).

Bijpassende tussen- of kruislatten zijn verkrijgbaar voor deze profielen.

Naast losse latten kunnen wij u ook voorgemonteerde spieramen leveren.
Dit bespaart u tijd én kosten. En bent u in staat snel te leveren en een extra scherpe prijs aan uw klant aan te bieden. Vooral bij grote projecten is niet alleen de prijs maar ook een tijdige levering een ‘deal maker’.

Variant-2: het AllSize spielatsysteem

Dit is de Combiframe® oplossing voor incourante, ontbrekende of incidenteel benodigde maten en daarom een must voor ieder bedrijf dat zich met het opspannen van schilderijen of canvasprints bezig houdt.

Het AllSize® spielatsysteem bestaat uit bewerkte staven voor zowel spie-, tussen- en kruislatten. Deze kunt u zelf op iedere gewenste maat afkorten en met speciale hoekverbinders in elkaar zetten. Verlengen naar XXL-formaten is zeer eenvoudig.

Photos and videos