Maxit: cacheren, duplexen of verlijmen van losse vellen papier met hot-melt

Laag-34

Maxit: Cacheren, duplexen of verlijmen van drukvellen tot één dikker vel.

Dit apparaat geeft u de mogelijkheid om in kleine oplages, op eenvoudige wijze drukvellen samen te voegen
tot één dikker vel. Bijvoorbeeld door twee toplagen te verlijmen met één of twee gekleurde tussenlagen creëert u een uniek stuk zwaar drukwerk. De Maxit geeft u volledige vrijheid in keuze van te verlijmen papiersoorten.

Denk hierbij aan mooie dubbeldikke visite- of zaakkaartjes, trouwkaarten, of geboortekaartjes van 600 gr. of zelfs 900 gr. Ook gelamineerde vellen zijn zeer goed te verlijmen om vervolgens te gebruiken voor een luxe bedrijfsfolder.

Mocht uw klant letterpress, foliedruk, blinddruk of gepreegde vistekaartjes willen hebben, maar dan wel met een vlakke achterkant, dan is dit totaal geen probleem. Gebruik maken van spuitlijm of belijmen met de kwast is dan niet langer nodig.

De Maxit is verkrijgbaar met een watervrije/ zuurvrije, hot-melt of hotmelt RP-lijm Deze is na 5 a 6 uur curen zeer goed te rillen en na te snijden met een guillotine-snijmes. Het papier blijft ook na verlijmen mooi vlak liggen. Voor de klanten die in verband met het maken van boekomslagen een flexibele lijm nodig hebben is er ook een MX-lijm verkrijgbaar.

Wij stockeren de Maxit in het meest verkochte model, de 24″ (61 cm.) versie.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende demo in onze showroom!

Photos and videos