3 in 1 Combiframe

Laag-34

Combiframe is een lijstensysteem dat is ontwikkeld voor creatieve mensen als alternatief voor kostbare op maat gemaakte basislijsten. Het unieke 3-in-1 Combiframe is 3-zijdig te gebruiken: als baklijst, bloklijst en om plaatmaterialen in te lijsten.

Combiframes zijn verkrijgbaar als kant-en-klare lijsten (340-serie)

De 3-in-1 Combiframes zijn ook verkrijgbaar als DHZ-lijsten (265-serie).

Bij de DHZ-lijsten zijn de lijstdelen verpakt per twee gelijke lengtes. Deze zijn op uiterst eenvoudige te monteren met behulp van een gepatenteerde hoekverbindingssysteem. Iedereen kan nu direct zelf op bijna elk formaat een lijst maken en deze eventueel in de juiste kleur verven. Zowel metrische als inch maten zijn leverbaar.

Het systeem levert in verstek gezaagde lijstdelen in standaardmaten waarmee alle gangbare en vele originele lijstformaten, ook vierkanten, zijn te maken. Combiframe geeft u de mogelijkheid om uw klanten, ondanks een beperkt aanwezige schapruimte, toch een uitgebreid scala aan lijstformaten aan te bieden.

Omdat de Combiframe 2-zijdig te gebruiken is zijn er een 2-tal handige accessoires verkrijgbaar voor het monteren van het opgespannen canvas.

Voor het monteren van plaatmateriaal is er een speciale hoogwaardige, dubbelzijdige kleeftape verkrijgbaar.

Photos and videos